снимка БулфотоЖертва и  четирима пострадали в канастрофа на  пътя Русе-Силистра.

...
снимка БулфотоЖертва и  четирима пострадали в канастрофа на  пътя Русе-Силистра.
Коментари Харесай

Жертва и четирима ранени в катастрофа на пътя Русе - Силистра

снимка Булфото

Жертва и  четирима потърпевши в канастрофа на  пътя Русе-Силистра. Тежкият случай е станал късно през нощта. Ранените са с голям брой контузии и са откарани в болница с заплаха за живота, съобщи Българска национална телевизия.

Катастрофата е станала на прав сектор след Сливо поле сред микробус и лек автомобил. В буса е имало двама души, а в леката кола - трима.

Според очевидци, колата се е отклонила от пътя си и се е врязала странично в микробуса. На място умира един от пасажерите в лекия автомобил.

Четири екипа на Спешна помощ и екипи на пожарната са пристигнали на мястото на случая, като се е наложило да режат ламарините на транспортните средства, с цел да извадят потърпевшите.

Заради случая е въведен обходен маршрут през Сливо поле-Ряхово-Бабово. Движението продължава да се контролира от екипи на полицията.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР